fbpx

ALFA CHOICE NATURALS

ALFA CHOICE NATURALS
Η ALFA CHOICE NATURALS είναι μία εταιρεία που εξειδικεύεται στα συμπληρώματα διατροφής που στόχο έχουν να θωρακίσουν τον οργανισμό.

Αξιοποιώντας πλήρως όλες τις ιδιότητες των στοιχείων που χρησιμοποιούμε, συμβάλουμε στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών του οργανισμου, διασφαλίζοντας έτσι την διατήρηση της καλης υγείας των ατόμων κάθε ηλικίας.

Με εμπιστοσύνη στη φύση, δημιουργούμε προϊόντα εμπλουτισμένα με υπερτροφές, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ανταποκρινόμενοι στις όλο ένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Η ALFA CHOICE NATURALS ιδρύθηκε το 2013 στην Ελλάδα ξεκινώντας συνεργασίες με εξειδικευμένους και πιστοποιημένους παραγωγούς από το Ηνωμένο Βασίλειο που πληρούν όλα τα κριτήρια που απαιτούνται για να χαρακτηριστεί ένα προϊόν ώς "υψηλής
ποιότητας".

Οι παραγωγοί μας ακολουθούν τον κώδικα GPM (Good Manufacturing Process) παρασκευαστικής πρακτικής και ISO9001: 2000 Ποιότητα Διαπίστευσης.

ΟΙ εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων έχουν πρωτόκολλο γνωστοποίηδης του Αμερικανικού Οργανισμού Υγείας (FDA), πληρούν τα περιβαλλοντολογικά κριτήρια του Οργανισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) και συμμορφώνονται πλήρως με όλους τους κανονισμούς του Βρετανικού Οργανισμού Φαρμάκων & Προϊόντων Υγείας (MHRA).


ALFA CHOICE NATURALS
Λεωφ. Αναπαύσεως 51-53
152 35 Βριλήσσια
T: 210 609 5079
www.alfa-choice.gr

Κατεβάστε τώρα το Application!

Με την περιήγησή σας στο medicalmanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.