fbpx
FB 01

Είναι Γενναίο το να Αρνηθείς το Εμβόλιο;

Είναι γνωστό πως η άρνηση του εμβολιασμού και της μάσκας, αυξάνει τις πιθανότητες προσβολής από τον ιό, νοσηλείας και ενδεχομένως θανάτου.

Οι μαζικές εκδηλώσεις, τα πάρτι, οι αγώνες ποδοσφαίρου, ...είναι γεγονότα που συγκεντρώνουν πλήθος ανθρώπων, με ελάχιστες αποστάσεις του ενός από τον άλλο.Είναι Γενναίο το να Αρνηθείς το Εμβόλιο;

Τα γεγονότα αυτά όπως είναι λογικό, αυξάνουν κατά πολύ τις πιθανότητες μόλυνσης. Παρόλα αυτά, πολλοί φαίνεται να αγνοούν την εξέλιξη αυτή. Η άρνηση της χρήσης μάσκας και του εμβολιασμού κατά της COVID μοιάζει κάτι φυσικό. «Δεν θα συμβεί σε μένα», σκέφτονται πολλοί.

Η παραλλαγή Δέλτα είναι γεγονός. Δεν ενδιαφέρεται ούτε για τις επιλογές, ούτε για το δικαίωμα κάποιων στην άρνηση!

Η Δέλτα δεν θα μπορούσε να νοιαστεί λιγότερο για το αν κάποιοι αποκαλούν τους άλλους «πρόβατα», λόγω της συμμόρφωσης τους με τα μέτρα. Η Δέλτα δεν νοιάζεται για την άρνηση χρήσης της μάσκας.

Είναι πολύ πιθανό να προσβάλλει αυτούς που δεν έχουν την προστασία του εμβολίου και που αρνούνται τη μάσκα. Μπορεί να μεταδοθεί από τον ένα άνθρωπο στον άλλο με πολύ γρήγορους ρυθμούς, να προσβάλλει τους πνεύμονες, την καρδιά, τα νεφρά και τον εγκέφαλο. Ο κίνδυνος της επιπλοκής, στη περίπτωση αυτή, είναι μεγάλος.

Μιλάμε για έναν ιό. Έναν ιό ο οποίος είναι εδώ.

Έτσι, όταν οι ασθενείς φτάνουν στα επείγοντα οποιουδήποτε νοσοκομείου, παρακαλώντας να αναπνεύσουν επειδή η Δέλτα έχει ήδη προσβάλλει τους πνεύμονες τους, το ιατρικό προσωπικό καλείται με κάθε τρόπο να τους βοηθήσει, ακόμη και αν δεν υπάρχει επαρκής χώρος στις πτέρυγες ή στις ΜΕΘ. Ο αγώνας στην περίπτωση αυτή, είναι μεγάλος.

Η κατάσταση αυτή, της υπερ-φόρτωσης των νοσοκομείων, οδηγεί στην αναβολή των τακτικών χειρουργείων, ακόμη και των επειγόντων.

Αρνούνται ένα εμβόλιο να εισέλθει στον οργανισμό τους. Όταν μ’ αυτή την επιλογή, αυξάνονται οι πιθανότητες να εισέλθει ενδεχομένως ένας ενδοτραχειακός σωλήνας, μια αρτηριακή γραμμή, ενδοφλέβιες εγχύσεις, φάρμακα όπως στεροειδή, μορφίνη κ.α.

Έχουν δει τις εικόνες των ανθρώπων που υποφέρουν. Έχουν δει νοσηλευτές και γιατρούς, που δίνουν συνεχώς συμβουλές για κοινωνική απόσταση, χρήση μάσκας και εμβολίου.

Ακόμη και μετά απ’ όλα αυτά, υπάρχει άρνηση.

Είναι γενναίο το να αρνείται κάποιος το εμβόλιο;


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων