Home Επικαιρότητα Λαγκάρντ – Η Οικονομία Ανακάμπτει Ταχύτερα
Λαγκάρντ - Η Οικονομία Ανακάμπτει Ταχύτερα.

Λαγκάρντ – Η Οικονομία Ανακάμπτει Ταχύτερα

H ευρωπαϊκή οικονομία ανακάμπτει ταχύτερα απ΄ ό,τι προβλέπονταν αρχικά, ωστόσο θα αργήσει να επανέλθει στην αναπτυξιακή τροχιά που είχε βρεθεί πριν από το 2019 και το ξέσπασμα της πανδημίας.

Τα ως άνω, επισήμανε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κα. Κριστίν Λαγκάρντ, εξηγώντας τους λόγους που συνέβαλαν στην απόφαση για περιορισμό των αγορών ομολόγων του προγράμματος ΡΕΡΡ (πανδημίας).

Η ίδια κράτησε κλειστά τα χαρτιά της για το τι πρόκειται να συμβεί με τα ελληνικά ομόλογα μετά τη λήξη του προγράμματος ΡΕΡΡ τον Μάρτιο του 2022.

{module title=”Adsence article”}

Η κα. Λαγκάρντ χαρακτήρισε άκαιρη και πολύ πρόωρη τη συζήτηση αυτή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι αποφάσεις για το θέμα αυτό θα ληφθούν τον Δεκέμβριο.

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων