4 Καλοί Λόγοι για να Διοικείτε με Καλή Διάθεση και Χιούμορ - MEDICAL management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FB 01

4 Καλοί Λόγοι για να Διοικείτε με Καλή Διάθεση και Χιούμορ

1. Για να Ανταποκριθούμε στις Ανάγκες των Συνεργατών μας

Το χιούμορ αν γίνεται με καλή διάθεση είναι πάντα καλοδεχούμενο, ακόμη και στο περιβάλλον εργασίας.

Εξάλλου το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι ανοικτοί σε αστεϊσμούς.

4 Καλοί Λόγοι για να Διοικείτε με Καλή Διάθεση και Χιούμορ.

Ιδιαίτερα σε ένα ιατρείο όπου οι εργαζόμενοι δεν έχουν μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας είναι απαραίτητο για να καλλιεργήσουμε διάθεση για εργασία.

Προσοχή! Θα πρέπει να τεστάρουμε σε ποιο βαθμό οι συνεργάτες μας είναι δεκτικοί στο χιούμορ και στους αστεϊσμούς μας.

2. Για να Κάνουμε το Ιατρείο μας πιο Ανθρώπινο

Αν ανατρέξουμε στις πηγές κινητοποίησης των εργαζομένων, το χιούμορ επιτρέπει τη σύσφιξη των ανθρώπινων σχέσεων και την προσήλωση του εργαζόμενου στο στόχο του.

Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των συναντήσεων εργασίας, το χιούμορ επιτρέπει στους συνεργάτες μας να είναι πιο χαλαροί και να εκφράζονται άνετα και πιο δημιουργικά.

Παράλληλα το καλό κλίμα φαίνεται και κατά την επικοινωνία με τον ασθενή.

Φροντίστε ωστόσο το χιούμορ σας να μην είναι δηκτικό προς τον άλλον.

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι παρεξηγήσεις.

3. Για να Ξεπεράσουμε Ορισμένες Καταστάσεις

Σε περίπτωση κάποιου μικρού λάθους του συνεργάτη μας, το να έχουμε ένα τόνο χιουμοριστικό στη προσέγγισή μας μπορεί να αποβεί θετικό για την κατανόηση και συμμόρφωση του.

Θα πρέπει όμως να προσέξετε να μην είναι ειρωνικός ο τόνος σας απέναντι του, ιδιαίτερα όταν ο άλλος είναι πολύ ευαίσθητος.

4. Για να Βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες προς τους Ασθενείς

Το χαμόγελο, η καλή διάθεση και το χιούμορ βελτιώνουν τις σχέσεις μας με τους συνεργάτες μας και οι ευτυχισμένοι συνεργάτες εξυπηρετούν καλύτερα τους ασθενείς μας.

Γνωρίζετε ότι πολλοί ασθενείς, λόγω προβλήματος υγείας, θα έρθουν στο Ιατρείο σας «σφιγμένοι», με άγχος και δυσοίωνες σκέψεις στο μυαλό τους.

Η καλή διάθεση και το εκλεπτυσμένο χιούμορ μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεσή τους και να βοηθήσει σημαντικά στην επικοινωνία σας.

Θυμηθείτε ότι:

Η καλή διάθεση και το χιούμορ εκτός από την αύξηση της παραγωγικότητας στην εργασία μας επιφέρει μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματισμού, προσωπικής ευεξίας και αυτοπραγμάτωσης.


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων