ΚΟΡΡΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ

Η ΚΟΡΡΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ αποτελεί την εξέλιξη του υποδειγματικού εργαστηρίου ομοιοπαθητικής που ο Γιώργος Κορρές δημιούργησε το 1992 στο παλαιότερο Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο της Αθήνας, πηγή σημαντικής κληρονομιάς και γνώσης, βασισμένης σε 3,000 ομοιοπαθητικά σκευάσματα, αλλά και η αφετηρία της ΚΟΡΡΕΣ Φυσικά Προϊόντα.

Στόχος της είναι η ανάπτυξη του ομοιοπαθητικού και φυτοθεραπευτικού τμήματος του εργαστηρίου των φαρμακείων.

Η Μονάδα Παραγωγής Ομοιοπαθητικών Α’ Υλών & Ομοιοπαθητικών Φαρμάκων [ISO 9001, ISO 14001] της εταιρείας είναι η μοναδική στην Ελλάδα, αδειοδοτημένη από τον ΕΟΦ.

Πρόκειται για πρότυπο εργαστήριο για τα ελληνικά δεδομένα, με δυνατότητα παραγωγής -σε βιομηχανική κλίμακα- ομοιοπαθητικών σκευασμάτων όλων των φαρμακοτεχνικών μορφών σε όλες τις πιθανές δυναμοποιήσεις, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και υιοθετώντας αυστηρές αρχές ασφάλειας και ποιότητας.

Στην παραγωγική διαδικασία τηρούνται όλες οι προδιαγραφές GMP της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας, όπως:

Διαχείριση και έλεγχος της ποιότητας του αέρα σε όλους τους χώρους παραγωγής

Χρήση υπερκάθαρου νερού σε όλα τα στάδια παραγωγής

Ιχνηλασιμότητα χρήσης α΄ υλών και τελικών προϊόντων

Ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής
Συμβάλλοντας ουσιαστικά στην οργάνωση και εξοπλισμό του ομοιοπαθητικού εργαστηρίου των φαρμακείων, η ΚΟΡΡΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ διαθέτει χρήσιμα υποστηρικτικά υλικά μέσω της συνεργασίας της με αξιόπιστες εταιρείες:

Παραγωγής αδρανών εκδόχων φαρμακευτικής καθαρότητας,

Προμήθειας φαρμακευτικών υλικών συσκευασίας,

Παραγωγής μητρικών βαμμάτων σύμφωνων με τις προδιαγραφές της Ομοιοπαθητικής Φαρμακοποιίας.
Η ΚΟΡΡΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ αξιοποιεί το επιστημονικό και υλικο-τεχνικό υπόβαθρό της για την επιμόρφωση των φαρμακοποιών-συνεργατών της, μέσω σχετικών ημερίδων και πρακτικής εκπαίδευσης στη Μονάδα Παραγωγής.


ΚΟΡΡΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ Α .Ε.
Δροσίνη 3, 14452
Μεταμόρφωση Αττικής
F. 226 205 4611
T. 800 800 9000(εσωτ. 2)

E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.korres.com

Με την περιήγησή σας στο medicalmanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.