Home Μάρκετινγκ Social Media Marketing
Social Media Marketing

Social Media Marketing

Είστε ο Καλύτερος Ιατρός…
Πόσοι το γνωρίζουν όμως;

Προσελκύστε τώρα τους πελάτες σας
μέσα από δοκιμασμένες ψηφιακές λύσεις!

Το marketing και η online παρουσία του Ιατρείου και της ειδικότητάς σας, είναι πλέον απαραίτητα για να προσεγγίσετε ένα κοινό που ενημερώνεται εντατικά μέσω του Internet, πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με την υγεία ή και την ομορφιά του!

Αναλαμβάνουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ορθή διατήρηση της παρουσίας σας στα social media, τα οποία αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι της ψηφιακής ταυτότητας.

Φροντίζουμε για τη σωστή προώθησή σας, μέσα από δημιουργικά και επιμελημένα κείμενα, εμπνευσμένα εικαστικά και πρωτότυπες εφαρμογές.

Δημιουργία Σελίδων & Καμπάνια

Συζητάμε τις δικές σας ανάγκες και βρίσκουμε μαζί το μέσο που σας ταιριάζει.

Στη συνέχεια, εμείς αναλαμβάνουμε τη δημιουργία των σελίδων σας στα social media και την καμπάνια για την προώθησή τους.

Συντήρηση Σελίδων

Ανανεώνουμε το περιεχόμενο των σελίδων σας και συντηρούμε τους λογαριασμούς σας στα social media, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Δώστε ώθηση στο κοινωνικό σας προφίλ!

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων