Home Το Επάγγελμα 3 Βήματα για να Σχεδιάσετε τη Ζωή και την Ιατρική σας Σταδιοδρομία
Σίγουρα, υπάρχουν ευκαιρίες για μάθηση από ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια στα συνέδρια όπου πρέπει να συμμετέχετε ενεργά για συλλογή των πληροφοριών που χρειάζεστε.

3 Βήματα για να Σχεδιάσετε τη Ζωή και την Ιατρική σας Σταδιοδρομία

Καθώς από σπουδαστής γίνεστε πλέον ειδικευόμενος ιατρός, ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνετε αλλάζει επίσης.

Ως φοιτητής, έχετε ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών που θα ακολουθήσετε.

Ως ειδικευόμενος γιατρός κατευθύνετε τη μάθησή σας γύρω από την ειδικότητα σας.

Σίγουρα, υπάρχουν ευκαιρίες για μάθηση από ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια στα συνέδρια όπου πρέπει να συμμετέχετε ενεργά για συλλογή των πληροφοριών που χρειάζεστε.

Πρέπει να βάλετε σαν στόχο να γίνει η μάθηση μια προτεραιότητα για σας!

Το συναρπαστικό μέρος, είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ένα δικό σας επαγγελματικό προφίλ για μια επιτυχημένη ζωή και καριέρα.

Οι εμπειρίες με τους ασθενείς και τις οικογένειές τους διαμορφώνουν το σχέδιο γνώσεων, καθώς και η αποτελεσματική συνεργασία με τους άλλους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα.

Ανακαλύπτοντας το τι σας κάνει ευτυχείς και ικανοποιημένους το προσθέτετε στο αναλυτικό σας πρόγραμμα μάθησης.

Σχεδιάζοντας το πρόγραμμα σπουδών τους και έχοντας την πειθαρχία να κατευθύνουν επιμελώς την προσπάθεια, οι γιατροί μπορούν να κινηθούν αποφασιστικά στη ζωή και τη σταδιοδρομία τους.

Εδώ είναι τρεις τομείς εστίασης για να δημιουργήσετε το πρόγραμμα σπουδών σας:

Μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας

Έχετε μάθει τις ιατρικές πληροφορίες.

Εργάζεστε στην ενσωμάτωση των γνώσεών σας στην εμπειρία του ασθενούς.

Τι πρέπει να μάθετε για τον εαυτό σας;

Ξέρετε τι σας κάνει ευτυχισμένο;

Οι περισσότεροι γιατροί επικεντρώνονται στους ασθενείς τους, στο προσωπικό τους, στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους και στις οικογένειές τους.

Το να αφιερώστε παράλληλα χρόνο για να εστιάσετε στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας, σας βοηθά να απαλλαγείτε από το άγχος και να απολαμβάνετε ευχαρίστηση στη ζωή σας.

Παρατηρήστε ποιες πτυχές της ιατρικής σας κινητοποιούν και διεγείρουν την ψυχή σας.

Αυτές είναι οι εμπειρίες που σας αρέσει να συμμετέχετε.

Είναι αυτό που σας κάνει να λειτουργείτε στη ζώνη των προσδοκιών σας.

Ίσως είναι η κλινική ιατρική.

Ίσως είναι η έρευνα.

Ίσως το ενδιαφέρον σας για βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών σας ή η πληροφορική ή η βελτίωση της εμπειρίας του ασθενών σας…

Αυτή η νέα εποχή της ιατρικής προσφέρει πολλές νέες οδούς για να εξερευνήσετε και να κατευθύνετε την επαγγελματική διαδρομή σας.

Παρατηρήστε ποιες είναι οι εμπειρίες για τις οποίες παλεύετε, αυτο-αμφισβητείστε και διαμαρτύρεστε.

Πριν εγκαταλείψετε πλήρως αυτές τις εμπειρίες, αναλύστε τους λόγους για τους οποίους σας προκαλούν αυτές τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα.

Ποιες αξίες αμφισβητούνται;

Υπάρχει κάτι που μπορείτε να μάθετε επαγγελματικά ή προσωπικά που θα μεταφέρουν την επίπονη αυτή εμπειρία σε μια θετική σκοπιά;

Η δημιουργία ενός βασικού προγράμματος σπουδών σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, προσθέτει κατεύθυνση στη ζωή και τη σταδιοδρομία σας και σας βοηθά στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και ανάδειξης των ευκαιριών στην καριέρα σας.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων