Home Εταιρικά Νέα Ενωμένοι Είμαστε πιο Δυνατοί – Είμαστε Δίπλα Σας
Ενωμένοι Είμαστε πιο Δυνατοί - Είμαστε Δίπλα Σας.

Ενωμένοι Είμαστε πιο Δυνατοί – Είμαστε Δίπλα Σας

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Αυτή την περίοδο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ακόμα και οι πιο ασήμαντες πράξεις μπορεί να έχουν τεράστια σημασία, καθώς μας βοηθούν να έρθουμε ακόμα πιο κοντά και να προχωρήσουμε μπροστά.

Η νόσος COVID-19 αλλάζει τον κόσμο μας, αλλά, αντί να μας απομακρύνει, μπορεί να μας ενώσει.

Στη Roche Hellas αναγνωρίζουμε την ανεκτίμητη προσφορά όλων εσάς, που βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση των πολιτών κάτω από δύσκολες συνθήκες, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία σε αυτή την υγειονομική κρίση.

Είμαστε δίπλα σας στο αδιάλειπτο έργο σας και σας οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την προσήλωση και την υπευθυνότητα που επιδεικνύετε στην παροχή έγκαιρων και έγκυρων ειδήσεων.

Εργαζόμαστε κι εμείς κάθε μέρα με οδηγό τις αξίες μας, με πάθος, τόλμη και ακεραιότητα, έχοντας ως στόχο να βελτιώσουμε την κατάσταση και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον εν μέσω αυτής της άνευ προηγουμένου παγκόσμιας πανδημίας.

Υπάρχουν πολλά που δε γνωρίζουμε. Ένα, όμως, είναι βέβαιο:

Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί. Είμαστε δίπλα σας.

Σας ευχαριστούμε!

Οι εργαζόμενοι στη Roche Hellas σας ευχαριστούμε γι’ αυτή σας την προσπάθεια!

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων