Home Εταιρικά Νέα Η Συμβολή της Roche στον Αγώνα κατά της Πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα
Η Συμβολή της Roche στον Αγώνα κατά της Πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα.

Η Συμβολή της Roche στον Αγώνα κατά της Πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ασθενείς και την κοινωνία στην Ελλάδα, η Roche ανακοινώνει μια σειρά δράσεων, προκειμένου να συμβάλλει στις προσπάθειες κατά της πανδημίας COVID-19.

Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, στη Roche συνεργαζόμαστε στενά με τα διάφορα εμπλεκόμενα μέρη – το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες αρχές, τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και όλους όσοι εργάζονται για να αντιμετωπιστεί η πανδημία – αναζητώντας συνεχώς τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να τους υποστηρίζουμε ενεργά.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία δωρίζει στο ελληνικό Υπουργείο Υγείας τροχήλατα ψηφιακά ακτινολογικά μηχανήματα και αντλίες χορήγησης υγρών και φαρμάκων για να εξυπηρετήσει τρέχουσες, καθώς και μελλοντικές ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων.

Αυτή η δωρεά αποτελεί μέρος της συνολικής προσπάθειας της Roche να παρέχει άμεση υποστήριξη στο σύστημα υγείας της χώρας κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Επιπλέον, μετά τη ένταξη του tocilizumab στο πρωτόκολλο θεραπείας για την αντιμετώπιση του COVID-19 στην Ελλάδα, η Roche συνεργάζεται με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, προκειμένου οι ασθενείς που χρειάζεται να λάβουν το φάρμακο, ύστερα πάντα από την απόφαση του θεράποντος ιατρού, να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Δείτε Εδώ Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων