Home Εταιρικά Νέα Ανοσο-Ογκολογία: Με Σύμμαχο τη Δύναμη του Ανοσοποιητικού Συστήματος στη Μάχη κατά του Καρκίνου
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου).

Ανοσο-Ογκολογία: Με Σύμμαχο τη Δύναμη του Ανοσοποιητικού Συστήματος στη Μάχη κατά του Καρκίνου

Η σύγχρονη έρευνα για την αντιμετώπιση του καρκίνου προσανατολίζεται όλο και περισσότερο στην ανάπτυξη θεραπειών προσαρμοσμένων στις ατομικές ανάγκες των ασθενών, καθώς πληθαίνουν τα κλινικά δεδομένα που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους.

Στην προσπάθεια για την αναζήτηση νέων θεραπευτικών λύσεων, πολύτιμος σύμμαχος αναδεικνύεται τα τελευταία χρόνια η Ανοσο-Ογκολογία, δηλαδή η αξιοποίηση των μηχανισμών του ανοσοποιητικού συστήματος για την αντιμετώπιση των καρκινικών όγκων.

Τα παραπάνω αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσε η φαρμακευτική εταιρεία Bristol-Myers Squibb για την παρουσίαση των νεότερων δεδομένων στον τομέα της Ανοσο-Ογκολογίας και την ανάδειξη της αυξανόμενης συμβολής της στην αντιμετώπιση σοβαρών μορφών καρκίνου.

Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων