Home Επικαιρότητα Συνέδριο «Bioavailability-Bioequivalence» στις 22-23 Μαΐου 2023
Συνέδριο «Bioavailability-Bioequivalence», στις 22-23 Μαΐου 2023.

Συνέδριο «Bioavailability-Bioequivalence» στις 22-23 Μαΐου 2023

Η διοργάνωση του συνεδρίου Bioavailability – Bioequivalence: From classification to & virtualisation and anything in between, στις 22-23 Μαΐου 2023, από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει ως σκοπό να τιμήσει τη μνήμη του Καθηγητού του Πανεπιστημίου του Toronto, Laszlo Endrenyi, ο οποίος υπήρξε αυθεντία στους Τομείς Βιοδιαθεσιμότητας – Βιοϊσοδυναμίας.

Στο συνέδριο θα μετάσχουν κορυφαίοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο, με ενδιαφέρουσες ομιλίες. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν θα καλύπτουν όλο το φάσμα των φαρμακευτικών επιστημών, όπως: Φαρμακολογία, Βιοφαρμακευτική, Φαρμακοκινητική, Φαρμακευτική Χημεία, Φαρμακευτική Τεχνολογία, Χημεία Φυσικών Προϊόντων, Φαρμακευτική Ανάλυση, Θεραπευτική Αγωγή με διάφορες κατηγορίες φαρμάκων, Βιοτεχνολογικά φάρμακα.

Για πληροφορίες-εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα, πατώντας εδώ 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3668853
(κα Θεοδόση)

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων