Home Επικαιρότητα Αύξηση του Ιικού Φορτίου του SARS-CoV-2 στα Αστικά Λύματα σε 9 Περιοχές
Αύξηση του Ιικού Φορτίου του SARS-CoV-2 στα Αστικά Λύματα σε 9 Περιοχές που Ελέγχθηκαν από το ΕΔΕΛ.

Αύξηση του Ιικού Φορτίου του SARS-CoV-2 στα Αστικά Λύματα σε 9 Περιοχές

Αυξητικές τάσεις στο μέσο εβδομαδιαίο ιικό φορτίο του SARS-CoV-2 στα αστικά λύματα σε εννέα από τις έντεκα περιοχές που ελέγχθηκαν από το Εθνικό Δίκτυο Επιδημιολογίας Λυμάτων (ΕΔΕΛ) του ΕΟΔΥ, παρατηρήθηκαν την εβδομάδα 13- 19 Ιουνίου, σε σχέση με την εβδομάδα 6 -12 Ιουνίου.

Πτωτική τάση παρατηρήθηκε σε μία από τις έντεκα περιοχές του ΕΔΕΛ και σταθεροποίηση σε μία.

Καθαρά αυξητικές τάσεις ήταν οι τάσεις στο μέσο εβδομαδιαίο ιικό φορτίο των αστικών λυμάτων στον ‘Αγιο Νικόλαο (+237%), στο Ηράκλειο (+176%), στην Ξάνθη (+49%), στην Αλεξανδρούπολη (+47%), στη Λάρισα (+38%) και στη Θεσσαλονίκη (+37%), ενώ οριακή ήταν η αυξητική τάση στο Βόλο (+24%), στην Αττική (+17%) και στα Χανιά (+15%).

Πτωτική τάση παρατηρήθηκε στην Πάτρα (- 33%). Σταθερό παρέμεινε το ιικό φορτίο στα Ιωάννινα (+10%).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων