Home Επικαιρότητα Κινητοποιήσεις Γιατρών και Νοσηλευτών με Αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας
Κινητοποιήσεις Γιατρών και Νοσηλευτών με Αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Κινητοποιήσεις Γιατρών και Νοσηλευτών με Αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Ημέρα διεκδίκησης και αγώνα είναι η αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας για τους νοσοκομειακούς γιατρούς.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, (ΟΕΝΓΕ) καλεί τις Ενώσεις των υγειονομικών σε συντονισμό με τα σωματεία των εργαζομένων, να οργανώσουν αγωνιστικές κινητοποιήσεις την Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021 τις πρωινές ώρες στις εισόδους νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας.

Απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση που διοργανώνει για αύριο στις 16:00 μμ. στο Υπουργείο Υγείας.

Η ΟΕΝΓΕ διεκδικεί μεταξύ άλλων ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με εξοπλισμό και υποδομές, επίταξη του ιδιωτικού τομέα, μέτρα προστασίας και εξασφάλιση εμβολίων για τον μαζικό και έγκαιρο εμβολιασμό όλου του λαού.

Επίσης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) διοργανώνει αύριο συγκέντρωση στις 8:30π.μ. στην είσοδο του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» και στη συνέχεια πορεία προς την 1η Υγειονομική Περιφέρεια.

{module title=”Adsence article”}

Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί, ένταξη στα ΒΑΕ, χαρακτηρισμό θανάτου νοσηλευτή από κορωνοϊό ως εργατικό ατύχημα, μονιμοποίηση εκτάκτων, ισχυρή Δημόσια Υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση, αυξήσεις στους μισθούς, έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους υγειονομικούς και προνοιακούς υπαλλήλους ως Δώρο Πάσχα.

{module title=”Υπογραφή ΑΠΕ – ΜΠΕ”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων