Home Επικαιρότητα Ευρωζώνη – Ο Ετήσιος Πληθωρισμός Αυξήθηκε στο 1,3% τον Μάρτιο
Ευρωζώνη - Ο Ετήσιος Πληθωρισμός Αυξήθηκε στο 1,3% τον Μάρτιο.

Ευρωζώνη – Ο Ετήσιος Πληθωρισμός Αυξήθηκε στο 1,3% τον Μάρτιο

O ετήσιος πληθωρισμός στην Ευρωζώνη αυξήθηκε σημαντικά τον Μάρτιο του 2021 και διαμορφώθηκε στο 1,3% από 0,9% τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).

H αύξηση του πληθωρισμού οφείλεται στη σημαντική αύξηση των τιμών ενέργειας κατά 4,3% σε ετήσια βάση έναντι μείωσής τους 1,7% τον Φεβρουάριο, ενώ οι τιμές των υπηρεσιών αυξήθηκαν επίσης περισσότερο από τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα κατά 1,3% έναντι 1,2%.

{module title=”Adsence article”}

Ωστόσο, οι τιμές των μη ενεργειακών βιομηχανικών προϊόντων αυξήθηκαν μόνο κατά 0,3% έναντι αύξησής τους 1% τον Φεβρουάριο του 2021.

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων