Home Επικαιρότητα Το Υπουργείο Υγείας Προβαίνει σε Επίταξη Προσωπικών Υπηρεσιών Ιατρών
Το Υπουργείο Υγείας Προβαίνει σε Επίταξη Προσωπικών Υπηρεσιών Ιατρών.

Το Υπουργείο Υγείας Προβαίνει σε Επίταξη Προσωπικών Υπηρεσιών Ιατρών

Το υπουργείο Υγείας προβαίνει σε επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

«Το Υπουργείο Υγείας απηύθυνε επί εβδομάδες πρόσκληση – έκκληση προς τους ιδιώτες ιατρούς, για την ενίσχυση των Νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) στο τρίτο σφοδρό κύμα της πανδημίας COVID-19.

Δυστυχώς, πολύ μικρός αριθμός ιδιωτών ιατρών προσήλθε. Τους ευχαριστούμε.

{module title=”Adsence article”}

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έκτακτες συνθήκες και την επιτακτική ανάγκη περίθαλψης των συνανθρώπων μας, το Υπουργείο Υγείας προβαίνει σε επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών των ειδικοτήτων Παθολόγων, Πνευμονολόγων και Γενικών Ιατρών στην Αττική», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κικίλιας.

{module title=”Υπογραφή ΑΠΕ – ΜΠΕ”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων