Home Επικαιρότητα Ο ΙΣΑ Απαλλάσσει από την Ετήσια Συνδρομή Όσους Ιδιώτες Ιατρούς Συνδράμουν το ΕΣΥ
Ο ΙΣΑ Απαλλάσσει από την Ετήσια Συνδρομή τους Ιδιώτες Ιατρούς που θα Απασχοληθούν στο ΕΣΥ για την Αντιμετώπιση της Πανδημίας.

Ο ΙΣΑ Απαλλάσσει από την Ετήσια Συνδρομή Όσους Ιδιώτες Ιατρούς Συνδράμουν το ΕΣΥ

Στην απαλλαγή από την ετήσια συνδρομή τους για τα επόμενα πέντε χρόνια, όσους ιδιώτες γιατρούς μέλη του, με ειδικότητα παθολογίας, γενικής ιατρικής, πνευμονολογίας και αναισθησιολογίας, ανταποκριθούν στην έκκληση του υπουργείου Υγείας και απασχοληθούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα προχωρήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) μετά από εισήγηση του προέδρου του Γιώργου Πατούλη.

«Καλώ τους συναδέλφους μου να συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια να στηρίξουν το ΕΣΥ, να βοηθήσουν τους συναδέλφους στα νοσοκομεία που δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη και να σώσουν ανθρώπινες ζωές», επανέλαβε ο Γ. Πατούλης.

{module title=”Υπογραφή ΑΠΕ – ΜΠΕ”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων