Home Επικαιρότητα Υπέρ του Πιστοποιητικού Ανοσίας ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου
Υπέρ του Πιστοποιητικού Ανοσίας ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου.

Υπέρ του Πιστοποιητικού Ανοσίας ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι τάσσεται υπέρ της ταχείας καθιέρωσης ενός πιστοποιητικού ανοσίας.

«Πρέπει να επιστρέψουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα στους πολίτες το συντομότερο δυνατό μέσω ενός πιστοποιητικού ανοσίας.

Με αυτό το πιστοποιητικό οι πολίτς δεν θα αποκτήσουν επιπλέον δικαιώματα, αλλά θα αποκτήσουν ξανά τα δικαιώματά τους, δηλαδή το βασικό δικαίωμα να επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα, να μπορούν να πάνε οπουδήποτε.

Αυτό το δικαίωμα έχει περιοριστεί επί του παρόντος για όσους διατρέχουν κίνδυνο μόλυνσης.

Θα το επιστρέψουμε σε όσους είναι άνοσοι», είπε σήμερα ο Μοντγκόμερι σε συνέντευξή του στα δίκτυα RTL και n-tv.

«Διάκειμαι πολύ ευνοϊκά υπέρ αυτής της λύσης. Το πιστοποιητικό ανοσίας θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει κίνητρο για όσους είναι επιφυλακτικοί ως προς τον εμβολιασμό.

Το 25% των Γερμανών ανήκει στην κατηγορία αυτή. Μπορούμε τουλάχιστον να πείσουμε τους δύσπιστους με τέτοια κίνητρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου.

{module Υπογραφή ΑΠΕ – ΜΠΕ}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων