fbpx

Η Convert Group Προσέθεσε 25 Νέους Πελάτες στο Τελευταίο Εξάμηνο

Τη δυναμική της πορεία συνεχίζει η Convert Group, η καινοτόμος Ελληνική εταιρεία που ηγείται παγκοσμίως στον κλάδο των Data & Analytics για το ηλεκτρονικό εμπόριο των Καταναλωτικών Αγαθών και Προϊόντων Υγείας.

Η Convert Group Προσέθεσε 25 Νέους Πελάτες στο Τελευταίο Εξάμηνο.

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι νέοι πελάτες στα προϊόντα της ήταν περισσότεροι από τους νέους πελάτες στις συμβουλευτικές της υπηρεσίες, σηματοδοτώντας έτσι και τον μετασχηματισμό της σε μία Enterprise Software-as-a-Service εταιρεία από μία εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Οι νέοι πελάτες της Convert Group στις καινοτομικές πλατφόρμες της eRetail Audit & eRetail Content είναι:

Alter Iσπανίας, Bayer Ισπανίας, Bella Aurora Iσπανίας, DermoFarm Ισπανίας, Elbisco, Estée Lauder (Darphin), Faes Farma Ισπανίας, Giochi Preziosi, Hasbro, J&J Αιγύπτου, Kellogg’s Company, Lilly, Nutricia, Roche Iσπανίας, The Walt Disney Company, Thea Ισπανίας και Uriach Ισπανίας.

Στο συμβουλευτικό σκέλος της, εγκαινίασε συνεργασίες με 8 νέους πελάτες στην Ελλάδα:

AXF (Attrattivo & ΆLE), Carpo, Chrysafidis MG, Hondos Center, Leroy Merlin, Praktiker, Public - Media Markt και Vario.

Συνολικά, οι 12 νέοι πελάτες της Convert Group ανήκουν στους κλάδους ομορφιάς και υγείας, οι 5 στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών, ενώ η εταιρεία έκανε και δυναμική είσοδο στον κλάδο παιχνιδιών με 3 μεγάλες πολυεθνικές ως νεοεισερχόμενους πελάτες της.

Η Convert Group βραβεύεται για 3 συνεχόμενες χρονιές ως ένα από τα 25 καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας και απασχολεί 50 άτομα επιστημονικό προσωπικό στην Αθήνα, σε ρόλους engineers, data scientists, consultants και analysts.

Ο Παναγιώτης Γκεζερλής, ιδρυτής και CEO και η Έλενα Χαϊλαζοπούλου, Deputy CEO & Director of Product Innovation της Convert Group δήλωσαν σχετικά:

«Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τα επιτεύγματα των ομάδων μας που καταφέρνουν σε μία τόσο δύσκολη περίοδο να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας στις 13 χώρες όπου έχουμε συνεχιζόμενα projects.

Οι νέοι πελάτες που καταφέραμε να προσελκύσουμε το τελευταίο 6μηνο σε Ισπανία, Αίγυπτο και Ελλάδα αποτελούν πολύ σημαντική εξέλιξη, αλλά νιώθουμε ότι είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του οράματος που μοιραζόμαστε όλοι οι Converters:

Να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο οικοσύστημα δεδομένων μέσα από το οποίο Προμηθευτές και Έμποροι συνεργάζονται για να δημιουργούν αξία στο ηλεκτρονικό εμπόριο».

Η Convert Group βραβεύεται για 3 συνεχόμενες χρονιές ως ένα από τα 25 καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας και απασχολεί 50 άτομα επιστημονικό προσωπικό στην Αθήνα, σε ρόλους engineers, data scientists, consultants και analysts.

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


Κατεβάστε τώρα το Application!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων