Home Επικαιρότητα Σύναψη Συμφωνίας της Moderna με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για 80 εκ. Εμβόλια
Σύναψη Συμφωνίας της Moderna με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για 80 εκ. Εμβόλια.

Σύναψη Συμφωνίας της Moderna με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για 80 εκ. Εμβόλια

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει συμφωνία αρχικά για την προμήθεια 80 εκατομμυρίων δόσεων του mRNA-1273, του υποψήφιου εμβολίου της εταιρείας έναντι της COVID-19.

Η συμφωνία δίνει τη δυνατότητα στην Επιτροπή να προμηθευτεί ακόμη 80 εκατομμύρια δόσεις.

Η συμφωνία αντανακλά τη δέσμευση της Moderna να διαθέσει το εμβόλιό της σε πολλές διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο

Όπως δήλωσε ο Stéphane Bancel, Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna:

«Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη που δείχνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς το εμβόλιό μας και το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνει το mRNA-1273 στο χαρτοφυλάκιο των συμφωνιών για την προμήθεια εμβολίων κατά της COVID-19.

Αναγνωρίζουμε ότι η αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας θα χρειαστεί μια σειρά από λύσεις και είμαστε περήφανοι για τον ρόλο της εταιρείας μας σε αυτήν την συντονισμένη παγκόσμια προσπάθεια».

«Σε συνεργασία με τους στρατηγικούς εταίρους μας Lonza και ROVI έχουμε αυξήσει την παγκόσμια παραγωγή εκτός των ΗΠΑ, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε 500 εκατομμύρια δόσεις ετησίως και ακόμη και 1 δισ. δόσεις ετησίως, ξεκινώντας από το 2021, σε περίπτωση που λάβουμε έγκριση».

Δείτε Εδώ Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων