Home Επικαιρότητα COVID-19: Ο ΠΟΥ Διατηρεί την Ελπίδα ότι δεν θα Οδηγηθούμε σε Lockdown
COVID-19: Ο ΠΟΥ Διατηρεί την Ελπίδα ότι δεν θα Οδηγηθούμε σε Lockdown.

COVID-19: Ο ΠΟΥ Διατηρεί την Ελπίδα ότι δεν θα Οδηγηθούμε σε Lockdown

Η Ευρώπη χρειάζεται «να επιταχύνει σοβαρά» τους ρυθμούς της της στη μάχη εναντίον του νέου κορωνοϊού, όμως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) διατηρεί την αισιοδοξία του ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν θα χρειαστεί να επιβάλουν εθνικά lockdown, ανέφεραν εχθές οι αξιωματούχοι του ΠΟΥ.

«Διατηρούμε τις ελπίδες ότι οι χώρες δεν θα χρειαστεί να πάνε στα επονομαζόμενα εθνικά lockdown», δήλωσε η Μαρία βαν Κέρκοβ, εκ των επικεφαλής του ΠΟΥ για την Covid-19, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής ενημέρωσης, όταν ρωτήθηκε για τα αυξανόμενα νούμερα στα νέα κρούσματα που καταγράφονται στην Ευρώπη.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πολύ πίσω από αυτόν τον ιό στην Ευρώπη, επομένως προκειμένου να τον προσπεράσουμε, θα χρειαστεί να επιταχύνουμε σοβαρά (τους ρυθμούς) λήψης μέτρων», συμπλήρωσε ο Μάικ Ράιαν, ο κορυφαίος ειδικός του ΠΟΥ για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

{module Υπογραφή ΑΠΕ – ΜΠΕ}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων