Home Επικαιρότητα H Αισιοδοξία των Ελλήνων στο Ναδίρ Λόγω Κορωνοϊού
Η Αισιοδοξία των Ελλήνων Στο Ναδίρ Λόγω Κορωνοϊού.

H Αισιοδοξία των Ελλήνων στο Ναδίρ Λόγω Κορωνοϊού

Η πανδημία του κορωνοϊού και οι επιπτώσεις στην οικονομία έχουν επαναφέρει την απαισιοδοξία στους Έλληνες, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του ευρωβαρόμετρου, που δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σχεδόν όλοι οι πολίτες (98%) θεωρούν ότι η πανδημία του κορωνοϊού θα έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις για τη χώρα, ενώ 8 στους 10 ερωτηθέντες (80%) πιστεύουν ότι θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις και σε προσωπικό επίπεδο.

Στην Ευρωζώνη τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 91% και 44%.

Για την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού τους, οι Έλληνες τη χαρακτηρίζουν καλή ή μάλλον καλή σε ποσοστό 45%, ενώ το 54% θεωρεί ότι είναι κακή έως πολύ κακή.

Αναφορικά με την επαγγελματική τους κατάσταση, οι Έλληνες εμφανίζονται μοιρασμένοι, κατά 39% θεωρούν ότι είναι καλή και κατά 40% κακή.

Για την απασχόληση, το 93% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει την κατάσταση κακή και μόλις το 6% καλή, που είναι το μικρότερο ποσοστό στην Ευρώπη.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων