Home Επικαιρότητα Παρακολουθήστε Ζωντανά το 19ο Ετήσιο Συνέδριο HEALTHWORLD που Διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο
Παρακολουθήστε Ζωντανά το 19ο Ετήσιο Συνέδριο HEALTHWORLD που Διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο.

Παρακολουθήστε Ζωντανά το 19ο Ετήσιο Συνέδριο HEALTHWORLD που Διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο

To Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 19ο Ετήσιο Συνέδριο HEALTHWORLD 2020 – Designing the New Healthcare Landscape: Spotting the Unexpected | The Post Covid-19 Era, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2020.

Το Συνέδριο HEALTHWORLD αποτελεί κορυφαίο θεσμό διαλόγου και κάθε χρόνο φιλοξενεί στο βήμα του εξέχουσες προσωπικότητες από όλο το φάσμα του κλάδου της υγείας με διεθνή εμβέλεια.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές και συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα συμμετάσχουν στο φετινό Συνέδριο, θα αναδείξουν όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται στο νέο τοπίο το οποίο διαμορφώνεται στον χώρο της υγείας και των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης, στη μετά COVID-19 εποχή.

Δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Δηλώστε Συμμετοχή στο Συνέδριο

Παρακολουθήστε Ζωντανά το Συνέδριο

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων