Home Επικαιρότητα Με τη Συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής η Μετάβαση της Ομάδας Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ στη Βηρυτό
Με τη Συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής η Μετάβαση της Ομάδας Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ στη Βηρυτό.

Με τη Συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής η Μετάβαση της Ομάδας Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ στη Βηρυτό

Mε τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής μεταβαίνει στη Βηρυτό η Ομάδα Άμεσης Δράσης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) για να συνδράμει στην υγειονομική κάλυψη των τραυματιών από τη φονική έκρηξη.

Το κλιμάκιο, με επικεφαλής τους γιατρούς Π. Μπουρλίδη και Α. Ευσταθίου, μεταφέρει φάρμακα και υγειονομικό υλικό που έχουν συγκεντρωθεί από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Όπως επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης, με αυτόν τον τρόπο η Περιφέρεια και ο ΙΣΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους, με τις υγειονομικές Αρχές της περιοχής για την περίθαλψη των τραυματιών και τη στήριξη των υγειονομικών δομών της χώρας.

«Η Ομάδα Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ είναι πρόθυμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της για να στηρίξει τους συνανθρώπους μας, σε όποιο μέρος του κόσμου έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας», τόνισε ο κ. Πατούλης.

{module Υπογραφή ΑΠΕ – ΜΠΕ}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων