Home Επικαιρότητα Όταν ο Γιατρός Γίνεται Πρωταγωνιστής στην… Οθόνη
Όταν ο Γιατρός Γίνεται Πρωταγωνιστής στην… Οθόνη.

Όταν ο Γιατρός Γίνεται Πρωταγωνιστής στην… Οθόνη

Ανάμεσα στους στερεότυπους ρόλους του Χόλιγουντ, που θα δούμε σε πολλές ταινίες είναι και εκείνος του γιατρού.

Αναρίθμητες είναι οι ταινίες όπου οι γιατροί έχουν σημαντικό ρόλο, αλλά υπάρχουν και εκείνες όπου ο γιατρός βρίσκεται στο επίκεντρο της πλοκής, είτε ως σωτήρας και ελπίδα του κόσμου, είτε ως αρνητικός χαρακτήρας που εκμεταλλεύεται τις επιστημονικές γνώσεις του για να υπηρετήσει το κακό.

Μετά από μια έντονη ημέρα στο ιατρείο ή το νοσοκομείο, αν θέλετε να χαλαρώσετε, έχετε δυο καλές επιλογές.

Παίξτε εδώ στο διαδικτυακό καζίνο της Novibet, που προσφέρει στους παίκτες όλα όσα χρειάζονται ώστε να απολαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας νόμιμο online παιχνίδι, τόσο στο σπίτι όσο και εκτός σπιτιού, μέσω της συσκευής που προτιμούν ή δείτε μια από τις ταινίες όπου πρωταγωνιστούν γιατροί που παρουσιάζουμε παρακάτω.

Έντι Μέρφι ως Dr. Dolittle – Dr. Dolittle

Ο Δρ Dolittle είναι ένας διάσημος γιατρός που, από την παιδική του ηλικία, μπορεί να μιλάει με τα ζώα.

Καθώς περνούν τα χρόνια, ξεχνάει αυτό το ταλέντο του, και μόνο όταν αρχίζει να μιλάει και να καταλαβαίνει το ινδικό χοιρίδιο της νεότερης κόρης του συνειδητοποιεί ότι είναι ένα χάρισμα που δεν έφυγε ποτέ.

Ομάρ Σαρίφ ως Δρ Ζιβάγκο – Δρ Ζιβάγκο

Μια θλιμμένη ιστορία με φόντο τη Ρωσία την εποχή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Δρ Γιούρι Ζιβάγκο είναι φοιτητής ιατρικής, καθώς και ποιητής και επιδιώκει να ζήσει μια εξιδανικευμένη ζωή στη μέση του πολέμου που μαίνεται στην Ευρώπη.

Η πλοκή έχει πολλές ανατροπές καθώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει την ευτυχία, αλλά στο τέλος τη στιγμή που επιδιώκει να κερδίσει την προσοχή μιας γυναίκας που πιστεύει ότι είναι η παλιά χαμένη αγάπη του, κάτι απρόοπτο συμβαίνει (για να μην κάνουμε spoiler).

Σίλιαν Μέρφι ως Δρ Τζόναθαν Κρέιν – Batman Begins

Δεν είναι όλοι οι γιατροί αλτρουιστές και αφοσιωμένοι στην επιστήμη τους.

Μερικοί ακολουθούν μια πολύ διαφορετική προσέγγιση του ρόλου τους.

Ο Δρ Κρέιν, το Σκιάχτρο στο Batman Begins, είναι ένα ψυχωτικό άτομο που γνωρίζει πως να βουτά βαθιά στις ψυχές των άλλων για να ανακαλύπτει τους ενδόμυχους φόβους τους.

Δεν είναι ο πιο δυνατός, αλλά είναι μεταξύ των πιο επικίνδυνων «κακών» των ταινιών Μπάτμαν.

Ο Doc Hollywood απομακρύνεται τρέχοντας από μια μικρή εξοχική πόλη αφού έχει περάσει μέσα από έναν φράχτη και τα έχει βάλει με έναν δικαστή που δεν φαίνεται να τον βρίσκει χαριτωμένο.

Μάικλ Τζ. Φοξ ως Μπεν Στόοουν – Doc Hollywood

Ο Doc Hollywood απομακρύνεται τρέχοντας από μια μικρή εξοχική πόλη αφού έχει περάσει μέσα από έναν φράχτη και τα έχει βάλει με έναν δικαστή που δεν φαίνεται να τον βρίσκει χαριτωμένο.

Ευτυχώς για τον Δρα Στόουν, θα εκτίσει την ποινή του στο ιδανικό γι’ αυτόν μέρος.

Χάρισον Φορντ ως Δρ Ρίτσαρντ Κιμπλ – Ο Φυγάς

Ο Χάρισον Φορντ έχει μεγάλη εμπειρία σε ρόλους σκληρών, και ως Δρ Κιμπλ μπορεί να είναι ιδιαίτερα επινοητικός, δεν παύει να είναι όμως ευάλωτος.

Μπρους Γουίλις ως Έρνεστ Μενβίλ – Ο θάνατος σου πάει

Ο Δρ Μενβίλ είναι ένας πλαστικός χειρουργός με μια όμορφη αλλά μάλλον υπερβολική γυναίκα και μια ζωή που δεν τον ικανοποιεί. Τα παθήματα του άτυχου Δρα προκαλούν πολύ γέλιο.

Άντονι Χόπκινς ως Δρ Χάνιμπαλ Λέκτερ – Η σιωπή των αμνών

Ο απόκοσμος τόνος της φωνής του, ο ήρεμος τρόπος με τον οποίο κάνει τους τελετουργικούς φόνους, και ακόμη και η αυτοσυγκέντρωση του όταν θέλει να φορέσει το πρόσωπο ενός άλλου άνδρα είναι μερικά από τα πράγματα που κάνουν τον Δρα Χάνιμπαλ Λέκτερ αληθινά τρομακτικό.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων