Home Επικαιρότητα Κορωνοϊός – Συνεργασία Sanofi και GSK για την Εύρεση Εμβολίου
Κορωνοϊός - Συνεργασία Sanofi και GSK για την Εύρεση Εμβολίου.

Κορωνοϊός – Συνεργασία Sanofi και GSK για την Εύρεση Εμβολίου

Την πρόθεσή τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους, γνωστοποίησαν εχθές η γαλλική φαρμακευτική εταιρεία Sanofi και η βρετανική GSK, προκειμένου να αναπτύξουν ένα εμβόλιο με ανοσοενισχυτική ουσία εναντίον της Covid-19.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, οι δύο εταιρείες ελπίζουν να έχουν αποτελέσματα έως το 2021.

«Το υποψήφιο εμβόλιο αναμένεται να εισέλθει στο στάδιο των κλινικών δοκιμών το δεύτερο εξάμηνο του 2020 και στην περίπτωση επιτυχίας θα είναι διαθέσιμο το δεύτερο εξάμηνο του 2021» ανέφεραν οι Sanofi και GSK.

Η Sanofi «θα φέρει σε αυτήν τη συνεργασία τον αντίγονό της της πρωτεΐνης S του Covid-19» και η GSK «την τεχνολογία της παραγωγής εμβολίων με ανοσοενισχυτική ουσία για πανδημική χρήση».

Ο συνδυασμός ενός πρωτεϊνικού αντιγόνου και μιας ανοσοενισχυτικής ουσίας θεωρείται μια «καλά εξακριβωμένη διαδικασία, που χρησιμοποιείται σε πολλά εμβόλια που έχουν ήδη βγει στο εμπόριο».

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων