Home Επικαιρότητα Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας με Θέμα την Πανδημία Covid-19
Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας με Θέμα την Πανδημία Covid-19.

Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας με Θέμα την Πανδημία Covid-19

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, προσαρμοζόμενο στις νέες συνθήκες, επανεκκινεί τον 5ο ετήσιο κύκλο διαλέξεων με τίτλο «Θέματα Δημόσιας Υγείας», διοργανώνοντας την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 και ώρα 18:30, διαδικτυακή Συζήτηση Στρογγύλης Τράπεζας με θέμα «Πανδημία COVID-19».

Η συζήτηση στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού από διακεκριμένους επιστήμονες σχετικά με την τρέχουσα πανδημία της νόσου COVID-19 που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός και θα μεταδοθεί μέσω του συνδέσμου www.livemedia.gr/iphcovid19 και μέσω ζωντανής αναμετάδοσης από τη σελίδα SMOKEFREEGREECE στο Facebook.

Δείτε Εδώ Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων