Home Επικαιρότητα Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Ζητά να Αυξηθεί η Παραγωγή Προστατευτικού Υλικού
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Ζητά να Αυξηθεί η Παραγωγή Προστατευτικού Υλικού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Ζητά να Αυξηθεί η Παραγωγή Προστατευτικού Υλικού

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού «επιταχύνεται με εκθετικούς ρυθμούς», υπογράμμισε εχθές στην Ομάδα των 20 πιο ανεπτυγμένων χωρών (G20) ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), κ. Τέντρος Αντανόμ Γκρεμπεγέσους και κάλεσε τους ηγέτες τους να αυξήσουν την παραγωγή προστατευτικού εξοπλισμού για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Ο κ. Τέντρος Αντανόμ Γκρεμπεγέσους δήλωσε:

«Καλούμε όλες τις χώρες σας να αυξήσουν την παραγωγή, να άρουν τις απαγορεύσεις εξαγωγών και να διασφαλίσουν» τη δίκαιη διανομή του υλικού αυτού.

O κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρή έλλειψη προστατευτικού εξοπλισμού, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται οι μάσκες, τα γάντια και οι ολόσωμες στολές».

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων