Home Επικαιρότητα Ενδεχόμενη Συρρίκνωση της Οικονομίας κατά 5% Λόγω Περιορισμών του Κορωνοϊού
Ενδεχόμενη Συρρίκνωση της Οικονομίας κατά 5% Λόγω Περιορισμών του Κορωνοϊού.

Ενδεχόμενη Συρρίκνωση της Οικονομίας κατά 5% Λόγω Περιορισμών του Κορωνοϊού

Τα αυστηρά μέτρα περιορισμού, που επιβάλλονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, μπορούν να οδηγήσουν σε συρρίκνωση κατά 5% τις οικονομίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κ. Κριστίν Λαγκάρντ στους αρχηγούς των κυβερνήσεων στην Ευρώπη.

Υψηλόβαθμοι Ευρωπαίοι διπλωμάτες δήλωσαν επίσης, ότι οι εκτιμήσεις της κ. Κριστίν Λαγκάρντ για τον αντίκτυπο των μέτρων περιορισμού κυμαίνονταν μεταξύ 2% και 10% της συνολικής ανάπτυξης.

Ο βασικός υπολογισμός βασίστηκε στην εκτίμηση ότι κάθε μήνας καραντίνας θα μειώσει την ανάπτυξη κατά 2,1%.

Η εκτίμηση ότι η οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 5% βασίστηκε στην εκτίμηση ότι αυτά τα αυστηρά μέτρα περιορισμού μπορούν να διαρκέσουν για τρεις μήνες.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων