Home Επικαιρότητα Υπουργός Υγείας – Έκκληση στο Υγειονομικό Προσωπικό για Υποβολή Αιτήσεων στο ΕΣΥ
Υπουργός Υγείας - Έκκληση στο Υγειονομικό Προσωπικό για Υποβολή Αιτήσεων στο ΕΣΥ.

Υπουργός Υγείας – Έκκληση στο Υγειονομικό Προσωπικό για Υποβολή Αιτήσεων στο ΕΣΥ

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μετά την ανακοίνωσή του για δύο χιλιάδες προσλήψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), έκανε έκκληση στο υγειονομικό προσωπικό – γιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό – να υποβάλουν αιτήσεις ώστε να προσληφθούν άμεσα στο ΕΣΥ με διετείς συμβάσεις.

Όπως έγινε γνωστό, οι προσλήψεις θα γίνουν με ταχύτατες διαδικασίες, καθώς προτεραιότητα του Υπουργού Υγείας σε αυτή τη φάση, είναι να θωρακιστεί το σύστημα απέναντι στις τυχόν επιπτώσεις που θα έχει τις επόμενες 4 εβδομάδες ο κορωνοϊός στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κικίλιας σε σύντομη δήλωσή του σήμερα στο Υπουργείο Υγείας:

«Ήρθε η πιο μεγάλη ώρα, η ώρα της μάχης, μιας μάχης που θα κριθεί στο κατά πόσο θα δείξουμε ατομική ευθύνη».

Επιπλέον, ο Υπουργός Υγείας συμπλήρωσε:

«Θα κάνουμε το χρέος μας, θα ενεργήσουμε με κάθε τρόπο και θα πάρουμε κάθε μέτρο που θα χρειαστεί προκειμένου να προστατέψουμε τους ανθρώπους μας».

Τέλος, ο υπουργός Υγείας κάλεσε όλη την κοινωνία να γίνει τείχος προστασίας για τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων