Home Επικαιρότητα ΕΟΔΥ – Νέα Τηλεφωνική Γραμμή Ενημέρωσης για τον Κορωνοϊό
Το νέο τετραψήφιο νούμερο θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό.

ΕΟΔΥ – Νέα Τηλεφωνική Γραμμή Ενημέρωσης για τον Κορωνοϊό

Ανακοινώθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) η λειτουργία νέας τηλεφωνικής γραμμής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Πλέον, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να καλούν στο 1135 και να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον Covid-19.

Η τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως, έτσι ώστε να εξυπηρετεί όλους όσοι έχουν απορίες και θέλουν να λάβουν ενημέρωση για τον ιό.

Το 1135 τίθεται σε λειτουργία από σήμερα, Σάββατο 7 Μαρτίου, στα πλαίσια της προσπάθειας των αρμόδιων αρχών να ενημερώσουν τους πολίτες, ώστε να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σε περίπτωση που οι ίδιοι έχουν «ύποπτα» συμπτώματα ή έχουν έρθει σε επαφή με πιθανό ασθενή, έτσι ώστε να αποφευχθεί, κατά το δυνατόν, η περαιτέρω διασπορά της νόσου.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων