Home Επικαιρότητα Με Μείωση Τιμών Ολοκληρώθηκε η Διαδικασία Διαπραγμάτευσης για τα Φάρμακα της Ηπατίτιδας C
Eπιτεύχθηκε σημαντική μείωση στις τιμές των φαρμάκων, σε σχέση με τις τιμές οι οποίες είχαν συμφωνηθεί κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διαπραγμάτευσης.

Με Μείωση Τιμών Ολοκληρώθηκε η Διαδικασία Διαπραγμάτευσης για τα Φάρμακα της Ηπατίτιδας C

Η διαδικασία διαπραγμάτευσης για τα φάρμακα της Ηπατίτιδας C ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης Τιμών Φαρμάκων.

Η νέα Επιτροπή Διαπραγμάτευσης, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, αναδιοργάνωσε τη διαδικασία, θέτοντάς τη σε νέες βάσεις, ενώ την επανεκκίνησε για τα φάρμακα της Ηπατίτιδας C.

Τελικά, επιτεύχθηκε σημαντική μείωση στις τιμές των φαρμάκων, σε σχέση με τις τιμές οι οποίες είχαν συμφωνηθεί κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διαπραγμάτευσης.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε η αναδρομική ισχύς της εν λόγω συμφωνίας, προκειμένου να διασφαλιστούν εκπτώσεις, πέραν των προκαθορισμένων, clawback και rebate, καθώς και η μείωση του κόστους για το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων