Home Επικαιρότητα Έφυγε από τη Ζωή ο Πρώην Πρόεδρος του ΠΙΣ, Μιχάλης Βλασταράκος
Ο Μιχάλης Βλασταράκος διετέλεσε πρόεδρος του ΠΙΣ από το 2012 έως το 2019.

Έφυγε από τη Ζωή ο Πρώην Πρόεδρος του ΠΙΣ, Μιχάλης Βλασταράκος

Ο πρώην Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Μιχάλης Βλασταράκος, έφυγε από τη ζωή εχθές, σε ηλικία 72 ετών.

Ο Μιχάλης Βλασταράκος είχε την ειδικότητα του ωτορινολαρυγγολόγου και κατείχε επί σειρά ετών (από το 2004 έως και το 2012) τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας των γιατρών του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ).

Από τον Μάρτιο του 2012 ως τον Μάρτιο του 2019, ο Μιχάλης Βλασταράκος διετέλεσε πρόεδρος του ΠΙΣ, ενώ ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου από το 2008.

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΣ θέλησε να εκφράσει τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην Προέδρου του Συλλόγου.

Δείτε Εδώ το Δελτίο Τύπου

www.MedicalManage.gr

 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων