Home Επικαιρότητα 2 στους 10 Έλληνες Αντιμετωπίζουν Προβλήματα Ψηφιακής Ασφάλειας
2 στους 10 Έλληνες Αντιμετωπίζουν Προβλήματα Ψηφιακής Ασφάλειας.

2 στους 10 Έλληνες Αντιμετωπίζουν Προβλήματα Ψηφιακής Ασφάλειας

Οι κύριοι στόχοι της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day – SID), η οποία και το 2020 εορτάζεται στις 11 Φεβρουαρίου, είναι:

Η ενημέρωση, η κινητοποίηση και η μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με τα ζητήματα που προκύπτουν σχετικά με το διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την PayPal, περίπου 2 στους 10 Έλληνες χρήστες του διαδικτύου ηλικίας 16 έως 74 ετών αντιμετωπίζουν προβλήματα ψηφιακής ασφάλειας, όπως ενδεικτικά η δόλια χρήση τραπεζικών καρτών, η απώλεια εγγράφων και λοιπών στοιχείων, η κακή χρήση προσωπικών πληροφοριών, η παραλαβή δόλιων, ψευδών ή παραπλανητικών μηνυμάτων (phishing/pharming), καθώς και η πρόσβαση παιδιών σε ακατάλληλες ιστοσελίδες.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων