Home Επικαιρότητα Εξαγωγές – Νέο Ιστορικό Ρεκόρ για την Ελληνική Αγορά
Εξαγωγές: Νέο Ιστορικό Εξαγωγών

Εξαγωγές – Νέο Ιστορικό Ρεκόρ για την Ελληνική Αγορά

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, οι Ελληνικές εξαγωγές για ακόμη μια χρονιά κατέγραψαν νέο ιστορικό ρεκόρ με 33,80 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2019 ύστερα από δύο διαδοχικούς μήνες πτώσης επέστρεψαν σε θετικό έδαφος, καταγράφοντας σημαντική άνοδο άνω του 10%.

Η αύξηση αυτή έχει ως αποτέλεσμα να καταγράφεται μικρή άνοδος στο σύνολο για το 2019, καθώς οι εξαγωγές αυξάνονται συνολικά κατά 329,1 εκατ. ευρώ ή κατά 1% και ανήλθαν σε 33,80 δισ. ευρώ από 33,47 δισ. ευρώ, δηλαδή ξεπέρασαν το περσινό ιστορικό ρεκόρ εξωστρέφειας.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων