Home Επικαιρότητα Οδηγίες Εφαρμογής της Απλής Χειρουργικής Μάσκας από τον ΕΟΔΥ
Πολλοί άνθρωποι αυτό το διάστημα κυκλοφορούν φορώντας χειρουργική μάσκα, είτε υπό τον φόβο του κορωνοϊού, είτε για να προστατευθεί από τη γρίπη.

Οδηγίες Εφαρμογής της Απλής Χειρουργικής Μάσκας από τον ΕΟΔΥ

Είτε υπό τον φόβο του κορωνοϊού, είτε για να προστατευθούν από τη γρίπη, πολλοί άνθρωποι και στη χώρα μας κυκλοφορούν, αυτό το διάστημα, φορώντας χειρουργική μάσκα.

Πως, όμως, είναι ο σωστός τρόπος να φορεθεί η απλή χειρουργική μάσκα;

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δίνονται λεπτομερείς οδηγίες εφαρμογής της χειρουργικής μάσκας.

Θέλοντας να βοηθήσει τους πολίτες και λόγω μεγάλου αριθμού αναρτήσεων στο διαδίκτυο σχετικά με την ορθή εφαρμογή της μάσκας, ο ΕΟΔΥ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο σωστός τρόπος εφαρμογής είναι μόνο ένας και να δώσει αναλυτικές οδηγίες στους πολίτες.

Δείτε Εδώ 
την Ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων