Home Επικαιρότητα ΙΟΒΕ – Σε Υψηλό Επίπεδο ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος
ΙΟΒΕ - Σε Υψηλό Επίπεδο ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος.

ΙΟΒΕ – Σε Υψηλό Επίπεδο ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος

Το Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) ανακοίνωσε περαιτέρω ενίσχυση του Δείκτη Οικονομικού Κλίματος τον Δεκέμβριο του 2019, σε υψηλό επίπεδο 12ετίας.

Ουσιαστικά πρόκειται για την αναλυτική κοινοποίηση των στοιχείων που δημοσίευσε η Κομισιόν και δείχνουν ότι ο πρόδρομος δείκτης συγκυρίας αυξήθηκε στις 109,5 από 107,0 μονάδες το Νοέμβριο του 2019, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο από το Νοέμβριο του 2007.

Σημειώνεται ότι ο δείκτης οικονομικού κλίματος θεωρείται πως δείχνει την πορεία που αναμένεται να έχει η ανάπτυξη μιας χώρας.

Η ελληνική κυβέρνηση αναμένει πως το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) του 2019 έκλεισε με άνοδο κατά 2% και ρυθμό ανάπτυξης τουλάχιστον 2,8% για το 2020.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων