Home Επικαιρότητα Ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος Σημείωσε Άνοδο
Ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος Σημείωσε Άνοδο.

Ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος Σημείωσε Άνοδο

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε επιχειρήσεις και καταναλωτές, ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα σημείωσε άνοδο τον Δεκέμβριο του 2019.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης αυξήθηκε στις 109,5 μονάδες από 107,0 το Νοέμβριο του 2019, ενώ στην Ευρωζώνη αυξήθηκε στις 101,5 από 101,2 μονάδες και στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) παρέμεινε σταθερός στις 100,0 μονάδες.

Στην αύξηση του δείκτη οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα συνέβαλε η βελτίωση της εμπιστοσύνης στους τομείς της βιομηχανίας (στις 2,0 από 1,4 μονάδες), των υπηρεσιών (στις 29,1 από 17,8 μονάδες) και των κατασκευών (στις -24,2 από -51,7 μονάδες) καθώς και στη βελτίωση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης (-6,2 από -6,8 μονάδες).

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων