Home Επικαιρότητα Οι Αλλαγές στις Θεραπείες το 2020
Η φαρμακοβιομηχανία, σύμφωνα με την έκθεση έχει μετακινηθεί από την πελατειακή στην ασθενοκεντρική διάσταση.

Οι Αλλαγές στις Θεραπείες το 2020

Η αύξηση της ασθενοκεντρικής αντίληψης και οι ταχύτατα εξελισσόμενες τάσεις στις ψηφιακές τεχνολογίες είναι αυτές που θα αλλάξουν τις θεραπείες το 2020, σύμφωνα με την έκθεση της Syneos Health.

Η φαρμακοβιομηχανία, σύμφωνα με την έκθεση έχει μετακινηθεί από την πελατειακή στην ασθενοκεντρική διάσταση.

«Κλινικές ομάδες εμπλέκουν περισσότερο τους ασθενείς γύρω από τα τελικά σημεία των ερευνών τους και τις εμπειρίες τους, ενώ οι εμπορικές ομάδες δημιουργούν πλατφόρμες υγείας, θέτοντας στο κέντρο τους ενδιαφερόμενους.

Οι μέθοδοι αλληλεπίδρασης των ασθενών με την περίθαλψη και τη βιομηχανία αλλάζουν ραγδαία καθώς εξελίσσονται οι ψηφιακές τεχνολογίες, που κάνουν ένα ακόμα βήμα μπροστά με νέους τρόπους στη θεραπεία, την πρόσβαση και τη μάθηση.

Η φαρμακοβιομηχανία και όλοι οι πάροχοι υγείας εκμεταλλεύονται νέους τρόπους επαφών και δημιουργούν κανάλια που εξετάζουν πληρέστερα επίπεδα βοήθειας τόσο για τους ‘πληρωτές’ όσο και για τους ‘παρόχους’».

Οι πάροχοι υγείας φέρνουν πλέον τους ασθενείς στην πρώτη γραμμή των ερευνών με στόχο την επιτυχία της θεραπείας διότι έχουν κατανοήσει τη δυναμική της αγοράς, που θα επηρεάσει τη λήψη αποφάσεων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Η αξιοποίηση αυτών των στοιχείων θα επιτρέψει σε όλους τους ενδιαφερόμενους να επιταχύνουν την καινοτομία για να βελτιώσουν τη ζωή των ασθενών.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων