Home Επικαιρότητα Δωρεάν Εξετάσεις Παρέχει το Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» στις 14 Δεκεμβρίου
Οι δωρεάν εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 από τις 16:00 έως τις 20:30 στο Αμφιθέατρο « Κ. Τριαρίδης».

Δωρεάν Εξετάσεις Παρέχει το Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» στις 14 Δεκεμβρίου

Ενημερωτική εκδήλωση του κοινού με θέμα: «Αρτηριακές, Φλεβικές & Λεμφικές Παθήσεις, Διάγνωση-Πρόληψη και Αντιμετώπιση» καθώς και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τις αγγειακές παθήσεις θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».

Οι δωρεάν εξετάσεις θα υλοποιηθούν το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 από τις 16:00 έως τις 20:30 στο Αμφιθέατρο « Κ. Τριαρίδης» και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου (Είσοδος: Στίλπωνος Κυριακίδη 1).

Το πρόγραμμα υλοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ».

Οι εξετάσεις περιλαμβάνουν κλινική εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.

Οι δωρεάν εξετάσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους ιατρούς με τη βοήθεια του προσωπικού της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ».

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων