Home Επικαιρότητα Το Βραδινό Φαγητό Επιδεινώνει την Υγεία των Γυναικών
Το Βραδινό Φαγητό Επιδεινώνει την Υγεία των Γυναικών.

Το Βραδινό Φαγητό Επιδεινώνει την Υγεία των Γυναικών

Πρόσφατες έρευνες της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας που έγιναν σε γυναίκες, διερεύνησαν το πώς η κατανάλωση πολλών θερμίδων στο δείπνο μπορεί να επιδεινώσει την υγεία τους.

Σε έρευνα με 112 γυναίκες, εκτιμήθηκε ότι όσες καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες πιο αργά την ημέρα κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν καρδιακά νοσήματα από αυτές που δεν το κάνουν.

Στην έρευνα εκτιμήθηκε η κατάσταση της υγείας της καρδιάς των συμμετεχουσών δύο φορές στην αρχή της έρευνας και έναν χρόνο μετά.

Διαπιστώθηκε, ότι αν και οι περισσότερες συμμετέχουσες έτρωγαν κάτι μετά τις 6 το απόγευμα, εκείνες που κατανάλωναν τις περισσότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα μετά τις 6 είχαν χειρότερη καρδιακή λειτουργία.

Διαπιστώθηκε επίσης, ότι ήταν πιο πιθανό να έχουν υπέρταση, υψηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) και λιγότερο έλεγχο του σακχάρου στο αίμα μακροπρόθεσμα.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων