Home Επικαιρότητα Προειδοποίηση για Επικίνδυνο Στιγμιαίο Καφέ από τον ΕΟΦ
Επειδή το προϊόν είναι πιθανό να διακινείται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, οι καταναλωτές καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Προειδοποίηση για Επικίνδυνο Στιγμιαίο Καφέ από τον ΕΟΦ

Σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ανακοινώνει ότι:

Το προϊόν Kopi Jantan Tradisional Nature Herbs Coffee, που κυκλοφορεί με τη μορφή στιγμιαίου ροφήματος σε φακελάκια, περιέχει μη εγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες (σιλδεναφίλη και ταδαλαφίλη), χωρίς αυτές να αναγράφονται στην επισήμανσή του.

Επειδή το προϊόν είναι πιθανό να διακινείται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, οι καταναλωτές καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Εάν περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν, αλλά να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Τέλος, όπως υπογραμμίζει ο ΕΟΦ, η αγορά προϊόντων από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτών.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων