Home Επικαιρότητα Αυξήθηκαν τα Χρέη του Δημοσίου προς τους Ιδιώτες
Χρέη του Δημοσίου

Αυξήθηκαν τα Χρέη του Δημοσίου προς τους Ιδιώτες

Πάνω από τα 2 δισ. ευρώ συντηρείται το άθροισμα ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου και εκκρεμών επιστροφών φόρων προς τους ιδιώτες, εμφανίζοντας μάλιστα και αυξητικές τάσεις τον Φεβρουάριο του 2019.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών, στο ποσό των 1,669 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 το ύψος των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου προς τους ιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση 91 εκ. ευρώ από τα 1,578 δισ. ευρώ, που ήταν τον Ιανουάριο του 2019.

Στα ως άνω 1,669 δις. ευρώ πρέπει να προστεθούν και οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων, που διαμορφώθηκαν στα 480 εκατ. ευρώ.

www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων