Home Επικαιρότητα Θα Περιοριστεί η Ανάπτυξη στην Ελλάδα
Περιορισμός Οικονομικής Ανάπτυξης

Θα Περιοριστεί η Ανάπτυξη στην Ελλάδα

Χαμηλότερα από την κυβερνητική πρόβλεψη για την ανάπτυξη του 2019 ρίχνει τον πήχη η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ).

Σύμφωνα με την ετήσια Έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γίαννη Στουρνάρα, η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας φέτος θα περιοριστεί στο 1,9%, παραμένοντας στα περυσινά επίπεδα.

Στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, η ενδιάμεση έκθεση της ΤτΕ για την ελληνική οικονομία έκανε λόγο για ανάπτυξη 2,3% το 2019, αλλά μέσα σε τρεις μήνες η κεντρική τράπεζα υποχρεώθηκε να αναθεωρήσει επί τα χείρω την πρόβλεψή της.

Η νέα πρόβλεψη βασίστηκε στα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), που  έδειξαν ότι η ανάπτυξη συγκρατήθηκε κάτω από το 2% πέρυσι (για την ακρίβεια ανήλθε στο 1,9%), ενώ τα πρώτα μηνύματα για την πορεία της ελληνικής και της ευρωπαϊκής οικονομίας το τρέχον έτος δεν είναι ενθαρρυντικά. 

www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων