Home Επικαιρότητα Diabetes Congress Highlights 2018
Lilly

Diabetes Congress Highlights 2018

Σημαντική προτεραιότητα για τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ αποτελεί διαχρονικά η συμβολή της στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση των Επιστημόνων Υγείας με καινοτόμα προγράμματα που δίνουν τη δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσότερους Επιστήμονες Υγείας να ενημερωθούν με τρόπο αξιόπιστο και περιεκτικό για τα σημαντικότερα επιστημονικά δεδομένα που παρουσιάστηκαν το 2018 στα μεγάλα διεθνή συνέδρια για το Σακχαρώδη Διαβήτη.

Έτσι, σε συνεργασία με την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία προχωρά και φέτος στην στήριξη των «Diabetes Congress Highlights», που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ώρες 17.00 – 21.15.

Τι είναι τα «Diabetes Congress Highlights 2018»: Είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Επαγγελματίες Υγείας, την επιστημονική ευθύνη του οποίου έχει η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (Ε.Δ.Ε.) και το οποίο υποστηρίζεται από τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.

Diabetes Congress Highlights 2018

Ποιος είναι ο σκοπός τους: Σκοπός του προγράμματος είναι η παρουσίαση σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της Ελληνικής Ιατρικής Κοινότητας, των σημαντικότερων επιστημονικών δεδομένων που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν στα διεθνή διαβητολογικά συνέδρια του 2018 των Επιστημονικών Εταιρειών:

– ADA (Αμερικανική Διαβητολογική Εταιρεία)

– EASD (Ευρωπαϊκή Διαβητολογική Εταιρεία)

Με ποιον τρόπο πραγματοποιείται αυτό το πρόγραμμα: Η Ε.Δ.Ε. συνέστησε με δική της ευθύνη, δύο Επιστημονικές Ομάδες, τα μέλη των οποίων παρακολούθησαν τα παραπάνω συνέδρια.

Εν συνεχεία, οι επιστημονικές αυτές ομάδες, σε συνεργασία και με άλλα μέλη της Ε.Δ.Ε, συνέταξαν, επιμελήθηκαν και θα παρουσιάσουν στην Ελληνική Ιατρική Κοινότητα τα επιλεγμένα από την Ε.Δ.Ε επιστημονικά δεδομένα στο πλαίσιο Επιστημονικής Εκδήλωσης που διοργανώνεται από τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ με τίτλο «Diabetes Congress Highlights 2018», στις 24 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Οι εργασίες της εκδήλωσης θα μεταδοθούν και μέσω διαδικτύου σε δορυφορικές εκδηλώσεις στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής πρόσβασης για κάθε ενδιαφερόμενο Επαγγελματία Υγείας.

Η Θεματολογία της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

• Το Consensus Report των ADA-EASD 2018

• Νεότερα δεδομένα στην πρόληψη του Σ.Δ.

• Νεότερα δεδομένα & θεραπευτικές προσεγγίσεις στη θεραπεία του Σ.Δ.

• Αντιμετώπιση των επιπλοκών και των συννοσηροτήτων

• Νέες τεχνολογίες και ψυχολογία ασθενών με Σ.Δ.

• Τα συμπεράσματα των μελετών στην κλινική πράξη

www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων