Home Επικαιρότητα H Ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ
H Ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ M

H Ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ

Την 29η θέση, μεταξύ των 35 χωρών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), καταλαμβάνει η Ελλάδα στον χάρτη της φορολογικής ανταγωνιστικότητας σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Έκθεσης του Tax Foundation που παρουσίασε το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης».

Σε σχέση με το 2017, η Ελλάδα υποχώρησε στους τρεις από τους πέντε επιμέρους τομείς του Δείκτη: Α. Στους εταιρικούς φόρους, Β. Στους φόρους επί της ιδιοκτησίας και Γ. Στη Φορολογία της κατανάλωσης.

Σε ό,τι αφορά στην εταιρική φορολόγηση, η οποία σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ έχει τη σημαντικότερη επίδραση στην οικονομική μεγέθυνση, κατά την τελευταία πενταετία η Ελλάδα έχει υποχωρήσει 10 θέσεις – από την 15η θέση το 2014, σήμερα βρίσκεται στην 25η.

www.MedicalManage.gr  

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων