Home Επικαιρότητα Ψηφιακός Μετασχηματισμός του ΕΟΠΥΥ
Ψηφιακός Μετασχηματισμός του ΕΟΠΥΥ M

Ψηφιακός Μετασχηματισμός του ΕΟΠΥΥ

Ο ΕΟΠΥΥ ανοίγει νέα σελίδα στη σχέση του με τους 11 εκατομμύρια ασφαλισμένους και τους 40.000 παρόχους, με την ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδίου ψηφιακού μετασχηματισμού.

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και την εξοικονόμηση πόρων, ο ΕΟΠΥΥ επενδύει στις νέες τεχνολογίες και προχωρά σε νέο σύστημα έγκρισης και διαχείρισης νοσηλείας σε πραγματικό χρόνο, στην εφαρμογή συστήματος ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων υψηλού κόστους και στην πλήρη ενεργοποίηση του ασφαλιστικού φακέλου του ασθενή.

Το νέο σύστημα εξυπηρετεί σε πραγματικό χρόνο την έγκριση εισαγωγής και εξόδου ασθενούς από κλειστή νοσηλεία σε δευτεροβάθμιες δομές υγείας.

Επίσης, ο ΕΟΠΥΥ έχει προχωρήσει το σύστημα των ηλεκτρονικών ενστάσεων και την αυτόματη παραλαβή ασφαλιστικής/φορολογικής ενημερότητας.

Οσον αφορά τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ), έχει αναπτυχθεί και ενεργοποιείται, από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, σύστημα ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων, που σημαίνει ότι ο θεράπων γιατρός χορηγεί το φάρμακο και ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ προχωρά στην έγκριση σε πραγματικό χρόνο.

www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων