Home Επικαιρότητα 20 Χρόνια Δυναμικής Παρουσίας στην Ελλάδα για την ITALFARMACO
20 Χρόνια Δυναμικής Παρουσίας στην Ελλάδα για την ITALFARMACO

20 Χρόνια Δυναμικής Παρουσίας στην Ελλάδα για την ITALFARMACO

Η ITALFARMACO γιόρτασε την 20η επέτειο της παρουσίας της στην Ελλάδα την Πέμπτη 21 Ιουνίου, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Glyfada Golf Gardens.

Η διοίκηση της εταιρείας υποδέχτηκε περισσότερους από 200 εκλεκτούς καλεσμένους, συνεργάτες, το σύνολο των εργαζομένων της, αλλά και εκπροσώπους του Τύπου, και όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να ανατρέξουν στην πορεία και τα σημαντικότερα ορόσημα της εταιρείας, που έχει αφήσει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Italfarmaco Ελλάδος, κ. Πόλυ Λεονταρίδη ευχαρίστησε από καρδιάς όλη την ομάδα της ITF Hellas που καθημερινά δίνει τον αγώνα της σε μια δύσκολη αγορά, ευχαριστώντας όλους για τη στήριξή τους, αυτά τα 20 χρόνια, στην προσπάθειά τους να παρέχουν προϊόντα έρευνας υψηλής ποιότητας και θεραπευτικής αξίας.

Με μία διαρκώς εμπλουτιζόμενη γκάμα πρωτότυπων φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας με επικέντρωση στην Υγεία της Γυναίκας, η εταιρεία διακρίνεται για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό της, το εργασιακό της περιβάλλον και τις ηθικές πρακτικές, κάνοντας πράξη καθημερινά το όραμά της για συνεχή φροντίδα και σεβασμό στη ζωή.

www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων