Home Διαχείριση 5 Συμβουλές για να Γίνετε Εκατομμυριούχος
5 Συμβουλές για να Γίνετε Εκατομμυριούχος.

5 Συμβουλές για να Γίνετε Εκατομμυριούχος

1. Δημιουργία αυτόματων επενδύσεων.

Η συντριπτική πλειονότητα των νέων εκατομμυριούχων πέτυχαν μία εύρωστη οικονομική κατάσταση επενδύοντας χρήματα.

Εκτός αν είναι διασημότητες ή γεννήθηκαν σε μια πλούσια οικογένεια, έπρεπε να είναι επιμελείς για την επένδυση των χρημάτων τους, είτε στο χρηματιστήριο, σε επενδυτικά προϊόντα ή σε μια επιχείρηση ή σε ακίνητα.

Πρέπει να κάνετε το ίδιο. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να κάνετε τις επενδύσεις σας αυτόματες.

Ορίσατε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (στοχεύστε στο 10 έως 20 τοις εκατό των αποδοχών σας) για να κατατίθεται αυτόματα σε επενδυτικούς λογαριασμούς.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε τα χρήματα σε λογαριασμούς σε αμοιβαία κεφάλαια, κερδίζοντας περίπου 5-10 τοις εκατό κάθε χρόνο.

Η πραγματοποίηση αυτών των επενδύσεων σας, πρέπει να γίνεται αυτόματα, εισάγοντας χρήματα στον λογαριασμό κάθε μήνα.

Όταν δεν βασίζεστε στον εαυτό σας για να πραγματοποιήσετε την επένδυση και την κάνετε αυτόματη, αυξάνετε την πιθανότητα να επιτύχετε τους επενδυτικούς σας στόχους και να συσσωρεύσετε τον πλούτο γρηγορότερα.

2. Να έχετε ξεχωριστό λογαριασμό για αποταμίευση.

Εκτός με την επένδυση 10 έως 20 τοις εκατό του εισοδήματός τους σε επενδύσεις, πολλοί νέοι εκατομμυριούχοι έχουν και ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό που εξοικονομούν βάζοντας το σε λογαριασμό ταμιευτηρίου.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν με στόχο να έχουν 1.000€ σε λογαριασμό ταμιευτηρίου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, πολλοί νέοι εκατομμυριούχοι και οικονομικά εύρωστα άτομα υπερβαίνουν αυτό το ποσό.

Ο γενικός κανόνας είναι να έχετε 3-6 μήνες εξόδων διαβίωσης σε λογαριασμό ταμιευτηρίου, σε περίπτωση που το εισόδημά σας αλλάξει ή τυχαίνει να χάσετε τη δουλειά σας.

Εκτός από την κατοχή χρημάτων σε λογαριασμό ταμιευτηρίου, πολλοί νέοι επαγγελματίες υγείας εξοικονομούν επίσης χρήματα και για άλλα πράγματα, όπως ετήσιες διακοπές, αγορές / ανακαινίσεις κατοικιών, δώρα, διακοπές ή επισκευές αυτοκινήτων.

Σκεφτείτε επίσης να υπάρχουν στους λογαριασμούς ταμιευτηρίου χρήματα για αυτά τα πράγματα.

3. Ζώντας έναν μέτριο τρόπο ζωής.

Εκτός από την εξοικονόμηση και την επένδυση χρημάτων, πολλοί οικονομικά συνειδητοί άνθρωποι που επιτυγχάνουν να γίνουν πλούσιοι, ζουν επίσης έναν μετριοπαθή τρόπο ζωής.

Αντί να ξοδεύουν χρήματα σε πολλά και ακριβά πράγματα, τείνουν να ζουν με μετριότητα.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα ρητό ότι μπορείτε είτε να φαίνεστε πλούσιοι είτε να είστε πλούσιοι, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν και τα δύο.

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά χρήματα για να εξοικονομήσετε ή να επενδύσετε το 20 τοις εκατό του εισοδήματός σας, πρέπει να μειώσετε το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε σε άλλα πράγματα.

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά χρήματα για να εξοικονομήσετε ή να επενδύσετε το 20 τοις εκατό του εισοδήματός σας, πρέπει να μειώσετε το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε σε άλλα πράγματα.

Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να αγοράσετε ακριβά αυτοκίνητα ή να αγοράσετε ένα σπίτι αμέσως μετά την ειδικότητά σας.

Το να γίνετε εκατομμυριούχος απαιτεί να δώσετε προτεραιότητα στην οικοδόμηση πλούτου, επενδύοντας ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός σας.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η διαβίωση ενός μέτριου τρόπου ζωής είναι η θυσία που κάνουν για να επενδύσουν το ποσό των χρημάτων που απαιτούνται για την οικοδόμηση πλούτου.

4. Προ-προγραμματισμός μεγάλων εξόδων / διακοπών.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξυπνούν ξαφνικά πλούσιοι. Το να γίνεις οικονομικά επιτυχής σε νεαρή ηλικία απαιτεί μεγάλο σχεδιασμό.

Αντί να εκπλαγείτε από απροσδόκητα έξοδα ή να συσσωρεύετε πολλά χρέη πιστωτικών καρτών μετά από κάθε διακοπές, πολλοί οικονομικά νοήμονες άνθρωποι σχεδιάζουν από μπροστά.

Εξοικονομούν χρήματα εκ των προτέρων για μεγάλες αγορές και διακοπές. Δημιουργούν έναν προϋπολογισμό για το ποσό που θέλουν να ξοδέψουν.

Ένας μεγάλος παράγοντας για το ποιος μπορεί ή όχι να συσσωρεύει πλούτο εξαρτάται από το πόσο πειθαρχημένοι είστε και πόσο καλά τα σχεδιάζετε όλα από μπροστά. Ξεκινήστε τώρα.

5. Επιτακτική αποπληρωμή [προσωπικού] χρέους.

Τέλος, πολλοί οικονομικά συνειδητοί άνθρωποι που καταλήγουν να γίνουν εκατομμυριούχοι για πρώτη φορά σε νεαρή ηλικία προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν το προσωπικό χρέος.

Προσπαθούν να αποφύγουν να πάρουν τεράστια δάνεια για σπίτια ή αυτοκίνητα και τείνουν να αποπληρώνουν τυχόν χρήματα που χρεώνονται στην πιστωτική κάρτα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καταλαβαίνουν ότι η συσσώρευση χρέους και η διατήρησή του για μεγάλα χρονικά διαστήματα τους κοστίζει περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα, καθώς καταλήγουν να πληρώνουν πολλούς τόκους.

{module title=”Adsence article”}

Οι περισσότεροι οικονομικά καταξιωμένοι άνθρωποι προσπαθούν να κερδίζουν επενδύοντας χρήματα, αντί να πληρώνουν τόκους με τη συσσώρευση χρέους.

Θέλετε να γίνετε εκατομμυριούχος σε νεαρή ηλικία; Εάν ναι, ποια είναι τα πράγματα που μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε για να βάλετε τον εαυτό σας σε καλή θέση για να επιτύχετε αυτόν τον στόχο;

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων