fbpx
FB 01

Μειώστε τα Λειτουργικά Έξοδα του Ιατρείου σας

Είναι πιθανό να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στο ιατρείο σας το τελευταίο διάστημα, καθώς οι περισσότεροι ασθενείς φοβούνται να σας επισκεφθούν λόγω της πανδημίας της COVID-19.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των εσόδων από το ιατρείο, κάτι που είναι αρκετά σημαντικό, ιδιαίτερα για τους ανεξάρτητους ιδιώτες γιατρούς.

Φυσικά, η δημιουργία εσόδων είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του ιατρείου σας.

Χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο για ψώνια στην καλύτερη τιμή και παραγγείλετε σε μικρότερες ποσότητες.

Ωστόσο, πρέπει να λαμβάνετε υπ’ όψη σας και την άλλη πλευρά των ταμειακών ροών και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ρίξατε μια ματιά στις δαπάνες σας, προκειμένου να αυξήσετε την κερδοφορία σας;

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιολογήσετε τα έξοδά σας, να ελαχιστοποιήσετε τα περιττά έξοδα και να διαπραγματευτείτε νέους όρους με τους προμηθευτές σας ή να βρείτε νέους.

Ακολουθούν ορισμένοι τομείς στους οποίους ενδέχεται να μπορείτε να μειώσετε το κόστος.

1. Τεχνική υποστήριξη

Εάν συνεργάζεστε με το ίδιο άτομο τεχνικής υποστήριξης από τότε που ξεκινήσατε το ιατρείο, ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να ψάχνετε γύρω σας.

Ο αριθμός των ατόμων που ασχολούνται με την τεχνική υποστήριξη των υπολογιστών έχει αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία χρόνια.

2. Ιατρικά είδη

Είναι δύσκολο για ατομικά ή μικρά ιατρεία να διαπραγματευτούν χαμηλότερες τιμές με μεγάλους προμηθευτές ιατροτεχνολογικού υλικού.

Οι εκπτώσεις βασίζονται κυρίως στον όγκο του εμπορεύματος.

Ωστόσο, μερικοί τοπικοί ή περιφερειακοί προμηθευτές πιθανόν να είναι πιο πρόθυμοι να συνεργαστούν με το ιατρείο σας σε χαμηλότερο κόστος από αυτό το οποίο πληρώνετε τώρα.

3. Ενοικίαση εξοπλισμού

Εξακολουθείτε να πληρώνετε για παλιό ή αχρησιμοποίητο εξοπλισμό; Οι όροι μίσθωσης ακολουθούν την τρέχουσα οικονομία;

Περιορίστε τα περιττά ενοίκια όπου μπορείτε και διαπραγματευτείτε νέους όρους για τις μισθώσεις σας.

4. Εξοπλισμός γραφείου

Κάντε απογραφή του τι έχετε και καθορίστε ποιες είναι οι βραχυπρόθεσμες ανάγκες σας.

Χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο για ψώνια στην καλύτερη τιμή και παραγγείλετε σε μικρότερες ποσότητες.

5. Διάφορα έξοδα

Έχετε κατά νου τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτή η κατηγορία; Εάν όχι, ήρθε η ώρα να το μάθετε.

6. Τηλέφωνο

Υπάρχουν πολλές επιλογές. Συγκρίνετε τις εθνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και βρείτε το πακέτο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.

7. Ιστότοπος

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο σε έναν από τους παρόχους.

Μην πληρώνετε έναν προγραμματιστή ιστού για φιλοξενία ιστότοπων ή για να κάνετε απλές αλλαγές αντιγραφής στον ιστότοπό σας.

Οι περισσότεροι ιστότοποι διαθέτουν ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου που σας επιτρέπει να κάνετε τις δικές σας αλλαγές, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κάποιον για να τα κάνει για εσάς.

8. Ασφάλεια υγείας

Μιλήστε με έναν ασφαλιστή υγείας για να βρείτε το συμβόλαιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στην κάλυψη και τις οικονομικές σας ανάγκες.

9. Όροι

Αξιολογήστε όλες τις συμβάσεις προμηθευτών, συμπεριλαμβανομένων μισθώσεων, ενοικιάσεων, όρων πληρωμής, χρεώσεων πιστωτικών καρτών και τιμών λογαριασμών εμπόρων και διαπραγματευτείτε πιο ευνοϊκούς όρους.

10. Προσωπικό

Κανείς δεν θέλει να απολύσει το προσωπικό, ειδικά όταν η οικονομία είναι ασταθής και το ποσοστό ανεργίας αυξάνεται.

Μιλήστε με το προσωπικό σας και μάθετε ποιες είναι οι ανάγκες τους.

Έχετε κάποιον που μπορεί να αλλάξει από πλήρη απασχόληση σε μερική;

Είναι κάποιος πρόθυμος να κάνει πίσω μέχρι να βελτιωθούν τα πράγματα;

Η μείωση των λειτουργικών εξόδων μπορεί να βοηθήσει το ιατρείο σας εξοικονομώντας αρκετά χρήματα.

Μειώνοντας τα έξοδα θα διαπιστώσετε πως το ιατρείο σας θα επηρεαστεί λιγότερο από το οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας.

Μην ξεχνάτε πως η ύφεση της οικονομίας επηρεάζει κάθε επιχείρηση, συνεπώς θα πρέπει να κάνετε έξυπνες κινήσεις προκειμένου το ιατρείο σας να μπορεί να ανταπεξέλθει στην οικονομική αστάθεια της εποχής.

Κοινοποιήστε το Άρθρο:Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων